hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    broskvové řezy (1).JPGbroskvové řezy (4).JPGbroskvové řezy (3).JPG
    • broskvové řezy (1).JPG
    • broskvové řezy (4).JPG
    • broskvové řezy (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Máslo nejprve necháme povolit do měkka a třeme ho s cukrem ve šlehači do pěny. Potom přidáme celá vejce a postupně po lžících přidáváme mouku promíchanou s kypřícím práškem moukou, přiléváme mléko a šleháme na hladký krém. Těsto by mělo mít konzistenci asi jako na bábovku. Když je vše dobře vyšlehané, rozdělíme si těsto na dvě části.Jednu část smícháme s kakaem a druhou necháme tak jak je. Do dortové formy, kterou jsme si vymazali máslem a vysypali hrubou moukou(na dno je pro lepší manipulaci po upečení vložit pečící papír) vlijeme kakaovou část těsta na ní naskládáme pokrájené broskve a zalijeme druhou částí těsta. 2 - Pečeme na 170 stupňů 35 minut a kontrolujeme špejlí zda je již upečeno (když se na špejli nic nelepí, je to ok). Dezert necháme vychladnout a nakonec ho potřeme rozpuštěnou čokoládou. Tu si připravíme tak, že do většího hrnce s vodou dáme menší (tzv. parní lázeň) do kterého nalámeme čokoládu, přidáme 4 lžíce rostlinného oleje a rozpustíme za občasného promíchání. Čokoládou pomažeme dezert a můžeme začít mlsat. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz