Postup
1 - Ze surovin na korpus vytvoříme hladké těsto, které necháme zabalené v utěrce v chladu odpočinout v lednici. Náplň vytvoříme smícháním tvarohu, žloutků, cukru a vanilkového cukru. Bílky vyšleháme do pevného sněhu a přimícháme do něj moučkový cukr. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a rozložíme do ní těsto. Těsto potřeme povidly smíchanými s trochou skořice a lžící (dle konzistence povidel) bílého vína. Na povidla rozetřeme tvaroh a nakonec vše přikryjeme sladkým sněhem. 2 - Pečeme na 160 stupňů 50 - 55 minut. Při pečení dortík občas zkontrolujte. Necháme vychladnout (tedy pokud to vydržíte…) a podáváme.Je vynikající zejména ke kávě nebo čaji. Tak dobrou chuť.