Postup
1 - Nejprve si připravte těsto. Smíchejte předepsané suroviny se změklým máslem a mlékem. Těsto je díky množství másla velmi jemné, proto ho raději vytvořte ručně v zadělávací míse. Až se těsto spojí dohromady připravte si jablka. 2 - Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a na struhadle nakrájíme na jemné plátky. Ty pak smícháme s cukrem, promíchaným se skořicí a vanilkovými pudinky. Připravíme si pekáč nebo dortovou formu. Formu můžeme vysypat nebo použít pečící papír. Těsto rozdělte na dva rovnoměrné kusy,vyválejte z nich dva pláty. Na první poklademe jablka a druhým plátem je přikryjeme. Na krajích těsto přimáčkneme aby pláty spojily. Jablka pustí trochu vody, ale toho se nebojte, puding vodu stáhne do sebe a vytvoří pevnou náplň. 3-Pečte na 160 stupňů 35 až 40 minut. Nechte vychladnout, pocukrujte dle chuti a mlsejte. Dobrou chuť.