Postup
1 - Rozinky zalijeme rumem a necháme bobtnat. V míse nejprve promícháme sypké suroviny, poté přidáme nastrouhané máslo a všechny ostatní suroviny. Potom vše důkladně promícháme a vytvoříme těsto, které necháme 1 hodinu odležet v lednici. 2 - Mezitím si připravíme krém. V hrnci nejprve rozmícháme mléko s vejci, potom přidáme cukr a opatrně přidáváme hladkou mouku, kterou ihned rozšleháme metličkou. Nakonec přidáme lžíci rumu, přivedeme k varu za stálého míchání a jakmile začne krém probublávat odstavíme ho a necháme zcela vychladnout. 3 - Těsto rozložíme do kulaté koláčové formy. Korpus pečeme nejprve v troubě předehřáté na 150 stupňů 30 minut, poté teplotu zvýšíme na 175 stupňů a pečeme ještě 10 minut. Korpus necháme zcela vychladnout. Do zcela vychladlého krému, vložíme rozinky nabobtnalé v rumu a důkladně je promícháme s krémem. krém rozetřeme na korpus a přidáme dostatek bobulek hroznového vína. Koláč zakryjte potravinovou folií a nechte přes noc odležet v lednici. Poté koláč opatrně naporcujte a podávejte. Dobrou chuť.