Postup
1 - Nejprve smícháme předepsané suroviny na korpus a vytvoříme těsto, které necháme 90 minut odležet v chladu. Potom v dortové nebo koláčové formě vytvoříme plát na dno a ze zbytku těsta vytvoříme okraje. Dáme péct do předehřáté trouby na 160 stupňů na 20 - 25 minut. Korpus necháme vychladnout. 2 - Vychladlý korpus pomažeme povidly nebo zavařeninou dle vlastní chuti a připravíme si dušená jablka. Jablka oloupeme vyřízneme jádřince atd. a nakrájíme na čtvrtky. Do hrnce nalijeme víno přidáme jablka a přivedeme k varu. Jablka nám trochu pustí vodu ve které se pak také vydusí, mícháme a vaříme dokud se většina vody neodpaří, dáváme pozor aby jablka nebyla úplně na kaši. 3 - Dušená jablka vlijeme do formy s korpusem.Ze dvou bílků vytvoříme tuhý sníh do kterého přimícháme 60 g cukru. Sněhem pokryjeme jablka pocukrujeme moučkovým cukrem a dáme zapéct do trouby na 10 minut a 160 stupňů aby sníh zrůžověl a ztuhl. Necháme vychladnout a mlsáme. Dobrou chuť.