Postup
1 - Žloutky, cukr, vanilkový cukr a celá vejce nejprve rozmícháme ručním mixerem v nerezové míse, kterou pak dáme do hrnce s vroucí vodou a nad párou mixujeme ručním mixerem do zhoustnutí. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout, pak přidáme mouku, kakao, rozpuštěné, ale vychladlé máslo a nakonec sníh ze 2 bílků. Těsto vlijeme na menší hrubou moukou vysypaný a tukem vymazaný plech. Pečeme zvolna na 150 stupňů 35 -40 minut. 2 - Smícháme cukr s trochou vody a vaříme dokud voda s cukrem nezačne měnit svou konzistenci na trochu tužší nebo lépe na tzv. krátkou nit. Je nutno dávat aby cukr nekaramelizoval. Pokud se tak stane, raději začněte znova.Tekutinu pak vlijeme do ušlehaných bílků a zašleháme ji. Nakonec přidáme sirup. Hotovou hmotou potíráme korpus. Je také možné dát korpus s bílkem na 3 minuty na 120 stupňů do trouby, nebo vychladnout do lednice, kde bílek také ztuhne. Dobrou chuť.