hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jahodový koláč (3).JPGjahodový koláč (1).JPG
    • jahodový koláč (3).JPG
    • jahodový koláč (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z mouky,cukru, citronové kůry a změklého másla vypracujeme v zadělávací míse těsto, které má mírně řídkou konzistenci. Necháme ho chvíli odpočinout a potom ho rozložíme na dno dortové formy na pečící papír. Po stranách formy se snažíme vytvarovat okraje. Dobře se to dělá , když prstem jedeme po spodní hraně formy a těsto se tak zvedne a vytvoří okraj. 2 - Korpus potom pečeme 25 minut na 170 stupňů, nesmí zhnědnout. Po upečení necháme korpus vychladnout. Nelekejte se že má tak trochu sušenkovou konzistenci, je to tak správně. 3 - Na vychladlý korpus rozetřeme opatrně zavařeninu a naskládáme na něj okapané jahody. Pak si vytvoříme polevu. Šťávu smícháme s pudinkovým práškem a dvěma lžícemi cukru. Přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Polevou pak zalijeme jahody po celém korpusu. Nechte vychladnout a odležet do druhého dne. Korpus natáhne vlhkost z polevy a jahod a změkne. Pak již můžete mlsat..Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto







  • Na polevu






  • Ostatní






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz