Postup
1 - Z mouky,cukru, citronové kůry a změklého másla vypracujeme v zadělávací míse těsto, které má mírně řídkou konzistenci. Necháme ho chvíli odpočinout a potom ho rozložíme na dno dortové formy na pečící papír. Po stranách formy se snažíme vytvarovat okraje. Dobře se to dělá , když prstem jedeme po spodní hraně formy a těsto se tak zvedne a vytvoří okraj. 2 - Korpus potom pečeme 25 minut na 170 stupňů, nesmí zhnědnout. Po upečení necháme korpus vychladnout. Nelekejte se že má tak trochu sušenkovou konzistenci, je to tak správně. 3 - Na vychladlý korpus rozetřeme opatrně zavařeninu a naskládáme na něj okapané jahody. Pak si vytvoříme polevu. Šťávu smícháme s pudinkovým práškem a dvěma lžícemi cukru. Přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Polevou pak zalijeme jahody po celém korpusu. Nechte vychladnout a odležet do druhého dne. Korpus natáhne vlhkost z polevy a jahod a změkne. Pak již můžete mlsat..Dobrou chuť.