hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jahodový koláč (3).JPGjahodový koláč (1).JPG
    • jahodový koláč (3).JPG
    • jahodový koláč (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z mouky,cukru, citronové kůry a změklého másla vypracujeme v zadělávací míse těsto, které má mírně řídkou konzistenci. Necháme ho chvíli odpočinout a potom ho rozložíme na dno dortové formy na pečící papír. Po stranách formy se snažíme vytvarovat okraje. Dobře se to dělá , když prstem jedeme po spodní hraně formy a těsto se tak zvedne a vytvoří okraj. 2 - Korpus potom pečeme 25 minut na 170 stupňů, nesmí zhnědnout. Po upečení necháme korpus vychladnout. Nelekejte se že má tak trochu sušenkovou konzistenci, je to tak správně. 3 - Na vychladlý korpus rozetřeme opatrně zavařeninu a naskládáme na něj okapané jahody. Pak si vytvoříme polevu. Šťávu smícháme s pudinkovým práškem a dvěma lžícemi cukru. Přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Polevou pak zalijeme jahody po celém korpusu. Nechte vychladnout a odležet do druhého dne. Korpus natáhne vlhkost z polevy a jahod a změkne. Pak již můžete mlsat..Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto







  • Na polevu






  • Ostatní






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz