hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    snehovy_kolac (8).JPGsnehovy_kolac (5).JPGsnehovy_kolac (6).JPGsnehovy_kolac (4).JPGsnehovy_kolac (3).JPG
    • snehovy_kolac (8).JPG
    • snehovy_kolac (5).JPG
    • snehovy_kolac (6).JPG
    • snehovy_kolac (4).JPG
    • snehovy_kolac (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z předepsaných surovin si připravíme těsto. Nejprve smícháme sypké suroviny v míse. Uprostřed mísy potom vytvoříme důlek, do kterého nastrouháme máslo, přidáme vejce a mléko. Vypracujeme hladké těsto. Ručně. Chvíli to trvá. 2 - Na koláč můžeme použít plech nebo dortovou formu. Dospod vložíme pečící papír a těsto rovnoměrně rozprostřeme po dnu. Pokud to půjde vzhledem k šířce použitého plechu, udělejte si po stranách z těsta menší hrany. Takto připravený korpus pečeme v troubě předehřáté na 130 stupňů 20 minut. Korpus vyndejte a nechte ho zcela vychladnout. 3 - Vychladlý korpus pomažeme povidly smíchanými s předepsanými surovinami. Nakonec si z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Následně do něj přimícháme cukr. Sníh šleháme na menší rychlost dokud se cukr nezašlehá cca 4 minuty. 4 - Takto připravený koláč vložíme do trouby předehřáté na 120 stupňů a pečeme 50 minut. Nechte koláč vychladnout a krájejte ho nožem namočeným v horké vodě. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto











  • Na náplň






  • Na sníh







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz