hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso po čínsku se zelenými fazolkami (1).JPG
    • Vepřové maso po čínsku se zelenými fazolkami (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na menší kousky. V míse smícháme 200 ml kuřecího vývaru, sojovou omáčku, ocet, cukr a arašídový nebo sezamový olej. Kousky masa dle chuti osolte a krátce osmahněte v pánvi na oleji tak, aby se maso zatáhlo. Maso vyndejte na talíř a zakryjte je dalším talířem. 2 - Do výpeku vložte na plátky nakrájený česnek a nastrouhaný zázvor. Promíchávejte asi půl minuty, potom přidejte fazolky, podlijte 200 ml vývaru a povařte na staženém plameni 3 minuty. Přidejte kousky masa a povařte 10 minut pod pokličkou. Pak vlijete marinádu a vařte za občasného promíchání dokud omáčka není hustá. Přibližně 5 minut před koncem přidejte na šikmé kousky nakrájené jarní cibulky. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz