hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso po čínsku se zelenými fazolkami (1).JPG
    • Vepřové maso po čínsku se zelenými fazolkami (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na menší kousky. V míse smícháme 200 ml kuřecího vývaru, sojovou omáčku, ocet, cukr a arašídový nebo sezamový olej. Kousky masa dle chuti osolte a krátce osmahněte v pánvi na oleji tak, aby se maso zatáhlo. Maso vyndejte na talíř a zakryjte je dalším talířem. 2 - Do výpeku vložte na plátky nakrájený česnek a nastrouhaný zázvor. Promíchávejte asi půl minuty, potom přidejte fazolky, podlijte 200 ml vývaru a povařte na staženém plameni 3 minuty. Přidejte kousky masa a povařte 10 minut pod pokličkou. Pak vlijete marinádu a vařte za občasného promíchání dokud omáčka není hustá. Přibližně 5 minut před koncem přidejte na šikmé kousky nakrájené jarní cibulky. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz