Postup
1 - Maso nakrájíme na menší kousky. V míse smícháme 200 ml kuřecího vývaru, sojovou omáčku, ocet, cukr a arašídový nebo sezamový olej. Kousky masa dle chuti osolte a krátce osmahněte v pánvi na oleji tak, aby se maso zatáhlo. Maso vyndejte na talíř a zakryjte je dalším talířem. 2 - Do výpeku vložte na plátky nakrájený česnek a nastrouhaný zázvor. Promíchávejte asi půl minuty, potom přidejte fazolky, podlijte 200 ml vývaru a povařte na staženém plameni 3 minuty. Přidejte kousky masa a povařte 10 minut pod pokličkou. Pak vlijete marinádu a vařte za občasného promíchání dokud omáčka není hustá. Přibližně 5 minut před koncem přidejte na šikmé kousky nakrájené jarní cibulky. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.