Postup
1 - Špagety uvaříme dle návodu. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme lžíci mouky, promícháme a zalijeme lékem. Metličkou vše důkladně promícháme, přivedeme k varu a na staženém plameni povaříme 10 minut. Pokud by se mléko moc odpařovalo, trochu ho dolijte. měli by jste dostat hustou omáčku. Tři minuty před koncem přidejte polovinu parmezánu, muškátový oříšek trochu osolte a znovu promíchejte. 2 - Omáčku smíchejte se špagetami. porce masa naklepejte, osolte a na sádle krátce osmahněte, aby se maso zatáhlo. Jednotlivé porce masa rozložte na špagety. Na másle povařte na tenké plátky nakrájené žampiony, lehce je osolte a přidejte petrželku. Touto směsí pokryjte porce masa, posypte zbytkem parmezánu a zapékejte v troubě předehřáté na 200 stupňů 25 - 35 minut, dle velikosti porcí. Na talíři můžete porce lehce posypat čerstvý parmezánem. Dobrou chuť.