hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražský vepřový plátek na brusinkách s paprikou (8).JPGPražský vepřový plátek na brusinkách s paprikou (4).JPG
    • Pražský vepřový plátek na brusinkách s paprikou (8).JPG
    • Pražský vepřový plátek na brusinkách s paprikou (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso naporcujeme, naklepeme, osolíme a osmahneme na oleji po obou stranách tak aby se maso zatáhlo. Porce masa potom vyndáme na talíř, porce přikryjeme dalším talířem a uchováme v teple. 2 - Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli, kterou krátce osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme 300 ml vody, 2 lžíce brusinkové zavařeniny, osolíme, vše dobře promícháme a na staženém plameni povaříme za občasného promíchání 7 minut. Potom přidáme provensálské koření, víno a vrátíme zpět maso. přilijeme 150 - 200 ml vody a dusíme pod pokličkou 12 minut. Maso poté opět vyndáme z hrnce na talíř a vložíme na kostičky nakrájené papriky. Mírně stáhneme plamen a povaříme 10 minut. Vrátíme zpět maso promícháme a máme hotovo. 3 - Na talíři ozdobte rýži lžičkou kysané smetany. Doporučuji promíchat kysanou smetanu právě s rýží a teprve potom konzumovat s omáčkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz