hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražský vepřový plátek na brusinkách s paprikou (8).JPGPražský vepřový plátek na brusinkách s paprikou (4).JPG
    • Pražský vepřový plátek na brusinkách s paprikou (8).JPG
    • Pražský vepřový plátek na brusinkách s paprikou (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso naporcujeme, naklepeme, osolíme a osmahneme na oleji po obou stranách tak aby se maso zatáhlo. Porce masa potom vyndáme na talíř, porce přikryjeme dalším talířem a uchováme v teple. 2 - Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli, kterou krátce osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme 300 ml vody, 2 lžíce brusinkové zavařeniny, osolíme, vše dobře promícháme a na staženém plameni povaříme za občasného promíchání 7 minut. Potom přidáme provensálské koření, víno a vrátíme zpět maso. přilijeme 150 - 200 ml vody a dusíme pod pokličkou 12 minut. Maso poté opět vyndáme z hrnce na talíř a vložíme na kostičky nakrájené papriky. Mírně stáhneme plamen a povaříme 10 minut. Vrátíme zpět maso promícháme a máme hotovo. 3 - Na talíři ozdobte rýži lžičkou kysané smetany. Doporučuji promíchat kysanou smetanu právě s rýží a teprve potom konzumovat s omáčkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz