hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vietnamské vepřové z hliněného hrnce (2).JPGVietnamské vepřové z hliněného hrnce (4).JPG
    • Vietnamské vepřové z hliněného hrnce (2).JPG
    • Vietnamské vepřové z hliněného hrnce (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové maso nakrájejte na menší kostičky, osolte opepřete a dobře promíchejte. Maso osmahněte na oleji a vložte do keramického hrnce, který je vhodný na zapékání (i s pokličkou). 2 - Na oleji ve woku osmahněte na drobno nakrájenou šalotku, přidejte na tenké plátky nakrájený česnek a zázvor, promíchejte a krátce dvě minuty povařte. Přidejte třtinový cukr a rybí omáčku, stáhněte plamen a povařte a míchejte opět dvě minuty. Potom přidejte kokosové mléko, trochu vody, případně dle chuti dosolte (rybí omáčka je slaná dost..)a vše dobře promíchejte. Tuto směs přidáme do hrnce k masu a vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů. Směs pečeme 50 - 60 minut, dle velikosti porcí. Podávejte s rýží. Na talíři ozdobte porce jarní cibulkou nakrájenou na šikmé špalíčky a lístky čerstvého koriandru. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz