hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vietnamské vepřové z hliněného hrnce (2).JPGVietnamské vepřové z hliněného hrnce (4).JPG
    • Vietnamské vepřové z hliněného hrnce (2).JPG
    • Vietnamské vepřové z hliněného hrnce (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové maso nakrájejte na menší kostičky, osolte opepřete a dobře promíchejte. Maso osmahněte na oleji a vložte do keramického hrnce, který je vhodný na zapékání (i s pokličkou). 2 - Na oleji ve woku osmahněte na drobno nakrájenou šalotku, přidejte na tenké plátky nakrájený česnek a zázvor, promíchejte a krátce dvě minuty povařte. Přidejte třtinový cukr a rybí omáčku, stáhněte plamen a povařte a míchejte opět dvě minuty. Potom přidejte kokosové mléko, trochu vody, případně dle chuti dosolte (rybí omáčka je slaná dost..)a vše dobře promíchejte. Tuto směs přidáme do hrnce k masu a vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů. Směs pečeme 50 - 60 minut, dle velikosti porcí. Podávejte s rýží. Na talíři ozdobte porce jarní cibulkou nakrájenou na šikmé špalíčky a lístky čerstvého koriandru. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz