hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové žebírko s vinnými hrozny (2).JPGVepřové žebírko s vinnými hrozny (4).JPG
    • Vepřové žebírko s vinnými hrozny (2).JPG
    • Vepřové žebírko s vinnými hrozny (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a lehce posypeme skořicí. Maso osmahneme na oleji a vyndáme na talíř. V menším hrnci si rozpustíme máslo a stáhneme plyn na minimum. Vložíme hrozny a v másle je 3 minuty za občasného promíchání prohřejeme. 2 - Šafrán ve hmoždíři rozemeleme a promícháme ho s rýží. Rýže bude nažloutlá a s příchutí šafránu. Naservírujte a podávejte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz