hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové žebírko s vinnými hrozny (2).JPGVepřové žebírko s vinnými hrozny (4).JPG
    • Vepřové žebírko s vinnými hrozny (2).JPG
    • Vepřové žebírko s vinnými hrozny (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a lehce posypeme skořicí. Maso osmahneme na oleji a vyndáme na talíř. V menším hrnci si rozpustíme máslo a stáhneme plyn na minimum. Vložíme hrozny a v másle je 3 minuty za občasného promíchání prohřejeme. 2 - Šafrán ve hmoždíři rozemeleme a promícháme ho s rýží. Rýže bude nažloutlá a s příchutí šafránu. Naservírujte a podávejte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz