hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Krémžské vepřové kotlety  (2).JPGKrémžské vepřové kotlety  (4).JPG
    • Krémžské vepřové kotlety  (2).JPG
    • Krémžské vepřové kotlety  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kotlety naklepeme osolíme, opepříme a posypeme mletým kmínem a potřeme prolisovaným česnekem. Maso osmahneme po obou stranách tak aby se zatáhlo a vyndáme ho na talíř. Výpek zaprášíme hladkou moukou, zalijeme 250 ml vody, promícháme dobře metličkou, přivedeme k varu a povaříme 10 minut na mírně staženém plameni. Přidáme hořčici, smetanu, dobře promícháme dle chuti osolíme a vložíme do omáčky zpět kotlety. Podusíme 10 - 12 minut dle velikosti porcí. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz