hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Krémžské vepřové kotlety  (2).JPGKrémžské vepřové kotlety  (4).JPG
    • Krémžské vepřové kotlety  (2).JPG
    • Krémžské vepřové kotlety  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kotlety naklepeme osolíme, opepříme a posypeme mletým kmínem a potřeme prolisovaným česnekem. Maso osmahneme po obou stranách tak aby se zatáhlo a vyndáme ho na talíř. Výpek zaprášíme hladkou moukou, zalijeme 250 ml vody, promícháme dobře metličkou, přivedeme k varu a povaříme 10 minut na mírně staženém plameni. Přidáme hořčici, smetanu, dobře promícháme dle chuti osolíme a vložíme do omáčky zpět kotlety. Podusíme 10 - 12 minut dle velikosti porcí. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz