hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové žebírko se sojovou omáčkou a fazolkami (2).JPG
    • Vepřové žebírko se sojovou omáčkou a fazolkami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, zázvor na tenké plátky. Na oleji osmahneme 4 minuty zázvor. Pak přidáme maso a osmahneme ho tak aby se zatáhlo. Potom přilijeme vodu tak, aby se maso dusilo. Přivedeme k varu, stáhneme plamen a vaříme 35 - 40 minut (dle velikosti masa). Po 10 minutách vaření přidáme víno. Po 40 minutách přidáme sojovou omáčku (v případě potřeby trochu vody) a cukr a povaříme ještě 10 minut. Fazolky uvaříme zvlášť v osolené vroucí vodě, stačí 3 minuty. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz