hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso na vinných hroznech  (2).JPG
    • Vepřové maso na vinných hroznech  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na porce, naklepeme a osolíme. Cibuli a česnek nasekáme na jemno v sekáčku. Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu 2 - 3 minuty. Potom přidáme maso a opečeme ho z obou stran tak aby se zatáhlo, pak ho vyndáme na talíř. Do hrnce vložíme na jemno nasekanou cibuli s česnekem, přidáme tymián, bobkový list, pepř, dle chuti sůl a lžíci másla. Vše dobře promícháme, zalijeme vínem a dusíme na mírně staženém plameni 15 minut. Následně přidáme omyté bobulky hroznového vína a podusíme ještě 10 minut. Dle chuti dosolte a podáváme. Ideálně s bramborovou kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz