hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso na vinných hroznech  (2).JPG
    • Vepřové maso na vinných hroznech  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na porce, naklepeme a osolíme. Cibuli a česnek nasekáme na jemno v sekáčku. Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu 2 - 3 minuty. Potom přidáme maso a opečeme ho z obou stran tak aby se zatáhlo, pak ho vyndáme na talíř. Do hrnce vložíme na jemno nasekanou cibuli s česnekem, přidáme tymián, bobkový list, pepř, dle chuti sůl a lžíci másla. Vše dobře promícháme, zalijeme vínem a dusíme na mírně staženém plameni 15 minut. Následně přidáme omyté bobulky hroznového vína a podusíme ještě 10 minut. Dle chuti dosolte a podáváme. Ideálně s bramborovou kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz