hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slovácké vepřové žebírko  (2).JPGSlovácké vepřové žebírko  (4).JPG
    • Slovácké vepřové žebírko  (2).JPG
    • Slovácké vepřové žebírko  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na slovácké žebírko použijeme větší pánev. Maso nakrájíme na porce, lehce naklepeme a osolíme. Porce masa pak osmahneme na sádle, tak aby se maso zatáhlo a porce vyndáme na talíř. přidáme trochu sádla a osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme lečo, lžičku mouky a dobře promícháme. Pak přidáme kečup, na nudličky nakrájenou okurku, na menší kostičky nakrájené papriky a na kostičky nakrájenou a na nepřilnavé pánvi opraženou slaninu. Vše dobře promícháme, přidáme menší množství vody (100 - 150 ml), přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Následně vrátíme zpět porce masa a podusíme maso 10 minut pod pokličkou. Nakonec vše zalijeme smetanou a povaříme ještě 5 minut. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz