hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slovácké vepřové žebírko  (2).JPGSlovácké vepřové žebírko  (4).JPG
    • Slovácké vepřové žebírko  (2).JPG
    • Slovácké vepřové žebírko  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na slovácké žebírko použijeme větší pánev. Maso nakrájíme na porce, lehce naklepeme a osolíme. Porce masa pak osmahneme na sádle, tak aby se maso zatáhlo a porce vyndáme na talíř. přidáme trochu sádla a osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme lečo, lžičku mouky a dobře promícháme. Pak přidáme kečup, na nudličky nakrájenou okurku, na menší kostičky nakrájené papriky a na kostičky nakrájenou a na nepřilnavé pánvi opraženou slaninu. Vše dobře promícháme, přidáme menší množství vody (100 - 150 ml), přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Následně vrátíme zpět porce masa a podusíme maso 10 minut pod pokličkou. Nakonec vše zalijeme smetanou a povaříme ještě 5 minut. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz