hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Putimské vepřové žebírko  (11).JPGPutimské vepřové žebírko  (8).JPGPutimské vepřové žebírko  (2).JPG
    • Putimské vepřové žebírko  (11).JPG
    • Putimské vepřové žebírko  (8).JPG
    • Putimské vepřové žebírko  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z pečeně si odkrojíme plátky přibližně 2 cm široké. Z přední strany nožem kolmo k masu, asi v polovině šířky zajedeme nožem (nebo jak to sakra nejlépe popsat..) do masa a opatrně vytvoříme kapsu (viz. foto). Do kapes vložíme párky nakrájené na kolečka a okurky nakrájené na menší kostičky. Z celkového množství této směsi tam samozřejmě nenarveme vše...Když jsou kapsy naplněné porce masa spíchneme párátkem, z obou stran osolíme a osmahneme na sádle, z obou stran tak aby se maso dobře zatáhlo. 2 - Maso vyndáme prozatím na talíř, přidáme trochu sádla na kterém necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na drobno a přidáme zbytek párků a okurek a ještě chvíli je osmahneme. Vložíme zpět maso, zalijeme vývarem z morkové kosti tak, aby se maso dusilo a dusíme z každé strany 10 - 12 minut, dle velikosti porcí. Během dušené kapsy několikrát obrátíme. Podávejte s domácími hranolky, kroketami, či prostě s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz