hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Putimské vepřové žebírko  (11).JPGPutimské vepřové žebírko  (8).JPGPutimské vepřové žebírko  (2).JPG
    • Putimské vepřové žebírko  (11).JPG
    • Putimské vepřové žebírko  (8).JPG
    • Putimské vepřové žebírko  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z pečeně si odkrojíme plátky přibližně 2 cm široké. Z přední strany nožem kolmo k masu, asi v polovině šířky zajedeme nožem (nebo jak to sakra nejlépe popsat..) do masa a opatrně vytvoříme kapsu (viz. foto). Do kapes vložíme párky nakrájené na kolečka a okurky nakrájené na menší kostičky. Z celkového množství této směsi tam samozřejmě nenarveme vše...Když jsou kapsy naplněné porce masa spíchneme párátkem, z obou stran osolíme a osmahneme na sádle, z obou stran tak aby se maso dobře zatáhlo. 2 - Maso vyndáme prozatím na talíř, přidáme trochu sádla na kterém necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na drobno a přidáme zbytek párků a okurek a ještě chvíli je osmahneme. Vložíme zpět maso, zalijeme vývarem z morkové kosti tak, aby se maso dusilo a dusíme z každé strany 10 - 12 minut, dle velikosti porcí. Během dušené kapsy několikrát obrátíme. Podávejte s domácími hranolky, kroketami, či prostě s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz