hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Podzimní vepřový džuveč  (2).JPG
    • Podzimní vepřový džuveč  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájejte na kostičky, osmahněte na oleji, potom ho osolte, opepřete a vyndejte na talíř. Do hrnce přilijte trochu oleje a nechte zesklovatět cibuli nakrájenou na drobno a česnek nakrájený na tenké plátky. Přidejte papriky nakrájené na kostičky, spařená, oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, petrželku a brambory nakrájené na kostičky. Zalijte kuřecím vývarem, přidejte mletou papriku, promíchejte a dle chuti osolte. Mezitím si v rýžovaru připravte rýži. Směs v hrnci za občasného promíchání povaříme 25 minut. Nakonec přidejte uvařenou rýži, dobře promíchejte a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz