hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Podzimní vepřový džuveč  (2).JPG
    • Podzimní vepřový džuveč  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájejte na kostičky, osmahněte na oleji, potom ho osolte, opepřete a vyndejte na talíř. Do hrnce přilijte trochu oleje a nechte zesklovatět cibuli nakrájenou na drobno a česnek nakrájený na tenké plátky. Přidejte papriky nakrájené na kostičky, spařená, oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, petrželku a brambory nakrájené na kostičky. Zalijte kuřecím vývarem, přidejte mletou papriku, promíchejte a dle chuti osolte. Mezitím si v rýžovaru připravte rýži. Směs v hrnci za občasného promíchání povaříme 25 minut. Nakonec přidejte uvařenou rýži, dobře promíchejte a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz