hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové řízky v žampionovém krému  s kořeněnou rýží Pilav  (2).JPG
    • Vepřové řízky v žampionovém krému  s kořeněnou rýží Pilav  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na větší pánvi na oleji osmahneme porce naklepaných a osolených řízků. Porce masa skládáme do hrnce. Na výpeku po mase osmahneme na tenké plátky nakrájené žampiony. Za občasného promíchání je povaříme 3 minuty, zaprášíme je moukou, znovu promícháme a povaříme 1 minutu. Pak přidáme smetanu, portské, koření, dobře promícháme a vaříme za občasného promíchání na mírně staženém plameni 5 minut. Omáčkou přelijeme porce masa a vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů 25 minut. Než se maso upeče, připravíme si rýži. 2 - Na másle osmahneme na tenké plátky nakrájenou mrkev. Potom přidáme prolisovaný česnek, půl minuty povaříme, promícháme. Přidáme rýži a vše promícháme dokud není rýže "promaštěná". Zalijeme vodou, osolíme, okořeníme, přidáme citronovou kůru,promícháme a uvaříme (ideálně v rýžovaru). 3 - Vyndáme na chvíli hrnce z trouby, porce masa zasypeme nasekanou petrželkou, sýrem nastrouhaným na hoblinky a dáme ještě na 5 minut dopéct. K porcím podávejte kořeněnou rýži Pilav. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na krém














  • Na rýži












  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz