Postup
1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Na pánvi rozpustíme máslo, plamen vypneme. V rozpuštěném másle namočíme z obou stran porce masa a ihned je obalíme ve strouhance. Porce z vrchu lehce poprášíme olejem. Pokud používáme gril v troubě, předehřejeme ji na 200 stupňů a na roštu ogrilujeme. Obvykle stačí 7 minut z každé strany. 2 - Máslo na omáčku rozpustíme na pánvi, zalijeme vínem, přivedeme k varu a povaříme 2 minuty. Potom přidáme na drobno nasekanou cibuli, nadrobno nasekané kapary a také na drobno nasekanou petrželku. Povaříme na staženém plemeni 2 minuty. Odstavíme z plemene, přidáme smetanu, lehce osolíme a opepříme. Na talíři přelijeme porce masa omáčkou a podáváme. Dobrou chuť.