hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Grilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (6).JPGGrilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (4).JPGGrilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (2).JPG
    • Grilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (6).JPG
    • Grilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (4).JPG
    • Grilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Na pánvi rozpustíme máslo, plamen vypneme. V rozpuštěném másle namočíme z obou stran porce masa a ihned je obalíme ve strouhance. Porce z vrchu lehce poprášíme olejem. Pokud používáme gril v troubě, předehřejeme ji na 200 stupňů a na roštu ogrilujeme. Obvykle stačí 7 minut z každé strany. 2 - Máslo na omáčku rozpustíme na pánvi, zalijeme vínem, přivedeme k varu a povaříme 2 minuty. Potom přidáme na drobno nasekanou cibuli, nadrobno nasekané kapary a také na drobno nasekanou petrželku. Povaříme na staženém plemeni 2 minuty. Odstavíme z plemene, přidáme smetanu, lehce osolíme a opepříme. Na talíři přelijeme porce masa omáčkou a podáváme. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso







  • Na omáčku













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz