hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Grilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (6).JPGGrilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (4).JPGGrilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (2).JPG
    • Grilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (6).JPG
    • Grilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (4).JPG
    • Grilované vepřové plátky s vinnou omáčkou  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Na pánvi rozpustíme máslo, plamen vypneme. V rozpuštěném másle namočíme z obou stran porce masa a ihned je obalíme ve strouhance. Porce z vrchu lehce poprášíme olejem. Pokud používáme gril v troubě, předehřejeme ji na 200 stupňů a na roštu ogrilujeme. Obvykle stačí 7 minut z každé strany. 2 - Máslo na omáčku rozpustíme na pánvi, zalijeme vínem, přivedeme k varu a povaříme 2 minuty. Potom přidáme na drobno nasekanou cibuli, nadrobno nasekané kapary a také na drobno nasekanou petrželku. Povaříme na staženém plemeni 2 minuty. Odstavíme z plemene, přidáme smetanu, lehce osolíme a opepříme. Na talíři přelijeme porce masa omáčkou a podáváme. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso







  • Na omáčku













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz