hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové plátky s granátovými jablky  (2).JPG
    • Vepřové plátky s granátovými jablky  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Žebra z vepřové pečeně vložíme do osolené vody a připravíme si tak vývar. Vaříme tak aby nám zbylo 300 ml vývaru. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a osmahneme na sádle z obou stran aby se maso zatáhlo. Pak porce vyndáme na talíř, vložíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme ještě trochu sádla a zpěníme cibulku. Pak přidáme zrna z jablek a povaříme za občasného promíchání 5 minut. Následně přilijeme víno, vrátíme zpět porce masa, zalijeme vývarem ze žeber, přidáme pepř, promícháme a na mírně staženém plameni podusíme pod pokličkou 20 minut. Je důležité mít zralá jablka, chuť je pak samozřejmě výraznější. Já je koupil u ..., což byla chyba, zralá prostě nebyla. Jablka byla hned vedle regálu s broskví kamennou...Nicméně i tak je to chutné jídlo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz