hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové plátky s granátovými jablky  (2).JPG
    • Vepřové plátky s granátovými jablky  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Žebra z vepřové pečeně vložíme do osolené vody a připravíme si tak vývar. Vaříme tak aby nám zbylo 300 ml vývaru. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a osmahneme na sádle z obou stran aby se maso zatáhlo. Pak porce vyndáme na talíř, vložíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme ještě trochu sádla a zpěníme cibulku. Pak přidáme zrna z jablek a povaříme za občasného promíchání 5 minut. Následně přilijeme víno, vrátíme zpět porce masa, zalijeme vývarem ze žeber, přidáme pepř, promícháme a na mírně staženém plameni podusíme pod pokličkou 20 minut. Je důležité mít zralá jablka, chuť je pak samozřejmě výraznější. Já je koupil u ..., což byla chyba, zralá prostě nebyla. Jablka byla hned vedle regálu s broskví kamennou...Nicméně i tak je to chutné jídlo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz