hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřová pečeně na broskvích  (11).JPGVepřová pečeně na broskvích  (9).JPGVepřová pečeně na broskvích  (4).JPGVepřová pečeně na broskvích  (1).JPG
    • Vepřová pečeně na broskvích  (11).JPG
    • Vepřová pečeně na broskvích  (9).JPG
    • Vepřová pečeně na broskvích  (4).JPG
    • Vepřová pečeně na broskvích  (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si upravíme maso. Pokud máme z vrchu pečeně bílý tučný potah, tak ho nožem ořízneme. Pečeni pak osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a rozdrobeným bobkovým listem. Pokud máme čas, je dobré tuto úpravu udělat den předem a takto marinované maso nechat odležet přes noc v lednici. Sůl a vůně koření se tak dostane více do masa, které pečeme v celku. 2 - Broskve musíme oloupat, postup je v podstatě stejný jako u rajčat, broskve shora nařízneme do kříže a vložíme na několik minut do horké vody. Pak slupku lehce sloupneme. Maso vložíme do zapékacího pekáče, obložíme oloupanými a na čtvrtky nakrájenými broskvemi, lehce podlijeme vodou a dáme péct do trouby předehřáté na 180 stupňů. Pečeme 30 minut, potom teplotu zvýšíme na 195 stupňů a pečeme za občasného podlévání ještě 1 hodinu. No a je hotovo. Maso nakrájejte na plátky, obložte broskvemi a podávejte. Je možné , že jednotlivé porce budete muset trochu dosolit na talíři, záleží na tom zda jste maso nechali marinovat nebo ne. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz