hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřová pečeně na broskvích  (11).JPGVepřová pečeně na broskvích  (9).JPGVepřová pečeně na broskvích  (4).JPGVepřová pečeně na broskvích  (1).JPG
    • Vepřová pečeně na broskvích  (11).JPG
    • Vepřová pečeně na broskvích  (9).JPG
    • Vepřová pečeně na broskvích  (4).JPG
    • Vepřová pečeně na broskvích  (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si upravíme maso. Pokud máme z vrchu pečeně bílý tučný potah, tak ho nožem ořízneme. Pečeni pak osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a rozdrobeným bobkovým listem. Pokud máme čas, je dobré tuto úpravu udělat den předem a takto marinované maso nechat odležet přes noc v lednici. Sůl a vůně koření se tak dostane více do masa, které pečeme v celku. 2 - Broskve musíme oloupat, postup je v podstatě stejný jako u rajčat, broskve shora nařízneme do kříže a vložíme na několik minut do horké vody. Pak slupku lehce sloupneme. Maso vložíme do zapékacího pekáče, obložíme oloupanými a na čtvrtky nakrájenými broskvemi, lehce podlijeme vodou a dáme péct do trouby předehřáté na 180 stupňů. Pečeme 30 minut, potom teplotu zvýšíme na 195 stupňů a pečeme za občasného podlévání ještě 1 hodinu. No a je hotovo. Maso nakrájejte na plátky, obložte broskvemi a podávejte. Je možné , že jednotlivé porce budete muset trochu dosolit na talíři, záleží na tom zda jste maso nechali marinovat nebo ne. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz