Postup
1 - Navzdory množství koření, je příprava jednoduchá. Namleté maso osolíme, promícháme a přidáme veškeré předepsané koření a dobře vše promícháme. Lilek oloupeme a v sekáčku nasekáme na jemno. Na oleji zpěníme cibulku a mrkev nakrájenou na tenké plátky, přidáme mleté maso po menších kuličkách. Maso osmahneme tak aby se zatáhlo. Potom přidáme na drobno pokrájená oloupaná rajčata, zalijeme 200 ml vody a podusíme 10 minut. Potom přidáme lilek, ocet a chilli papričku. Dle chuti osolíme a podusíme na trochu staženém plameni 25 minut za občasného promíchání aby se maso nepřipálilo. Deset minut před koncem dušení přidejte na kostičky nakrájenou papriku. 2 - Těstoviny uvaříme dle návodu se lžičkou sušené bazalky. Chutnají pak mnohem lépe. Těstoviny promícháme s omáčkou. Na talíři ozdobte strouhaným sýrem. Dobrou chuť.