hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kořeněné mleté maso s rajčaty a lilkem  (2).JPG
    • Kořeněné mleté maso s rajčaty a lilkem  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Navzdory množství koření, je příprava jednoduchá. Namleté maso osolíme, promícháme a přidáme veškeré předepsané koření a dobře vše promícháme. Lilek oloupeme a v sekáčku nasekáme na jemno. Na oleji zpěníme cibulku a mrkev nakrájenou na tenké plátky, přidáme mleté maso po menších kuličkách. Maso osmahneme tak aby se zatáhlo. Potom přidáme na drobno pokrájená oloupaná rajčata, zalijeme 200 ml vody a podusíme 10 minut. Potom přidáme lilek, ocet a chilli papričku. Dle chuti osolíme a podusíme na trochu staženém plameni 25 minut za občasného promíchání aby se maso nepřipálilo. Deset minut před koncem dušení přidejte na kostičky nakrájenou papriku. 2 - Těstoviny uvaříme dle návodu se lžičkou sušené bazalky. Chutnají pak mnohem lépe. Těstoviny promícháme s omáčkou. Na talíři ozdobte strouhaným sýrem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso



















  • Na těstoviny






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz