hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kořeněné mleté maso s rajčaty a lilkem  (2).JPG
    • Kořeněné mleté maso s rajčaty a lilkem  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Navzdory množství koření, je příprava jednoduchá. Namleté maso osolíme, promícháme a přidáme veškeré předepsané koření a dobře vše promícháme. Lilek oloupeme a v sekáčku nasekáme na jemno. Na oleji zpěníme cibulku a mrkev nakrájenou na tenké plátky, přidáme mleté maso po menších kuličkách. Maso osmahneme tak aby se zatáhlo. Potom přidáme na drobno pokrájená oloupaná rajčata, zalijeme 200 ml vody a podusíme 10 minut. Potom přidáme lilek, ocet a chilli papričku. Dle chuti osolíme a podusíme na trochu staženém plameni 25 minut za občasného promíchání aby se maso nepřipálilo. Deset minut před koncem dušení přidejte na kostičky nakrájenou papriku. 2 - Těstoviny uvaříme dle návodu se lžičkou sušené bazalky. Chutnají pak mnohem lépe. Těstoviny promícháme s omáčkou. Na talíři ozdobte strouhaným sýrem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso



















  • Na těstoviny






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz