hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Český džuveč s vepřovým masem (1).JPGČeský džuveč s vepřovým masem (5).JPGČeský džuveč s vepřovým masem (7).JPG
    • Český džuveč s vepřovým masem (1).JPG
    • Český džuveč s vepřovým masem (5).JPG
    • Český džuveč s vepřovým masem (7).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno a krátce osmahneme na oleji a cibuli aby se maso zatáhlo a zalijeme ho 250 ml vody tak aby se dusilo, dle chuti osolíme. Dusíme 15 minut. 2 - Mezitím si v rýžovaru uvaříme rýži a brambory nakrájené na kostičky vaříme do poloměkka. Zapékací mísu vymažeme máslem. K vepřovému masu přidáme na kostičky nakrájenou papriku, spařená, oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, rýži uvařené brambory, mletou papriku a směs důkladně promícháme. Vše zalijeme kysanou smetanou. 3 - Pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 30 - 35 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz