hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Sladkokyselé vepřové  (8).JPGSladkokyselé vepřové  (4).JPGSladkokyselé vepřové  (2).JPG
    • Sladkokyselé vepřové  (8).JPG
    • Sladkokyselé vepřové  (4).JPG
    • Sladkokyselé vepřové  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a z předepsaných surovin si vytvoříme středně řídké těstíčko, ve kterém kousky masa dobře promícháme. Kousky masa osmahneme na oleji a vyndáme na talíř, který zatím přikrytý vložíme do trouby ohřáté na 60 stupňů. 2 - Papriky nakrájíme na kostičky, stejně tak ananas. V hrnci smícháme vodu, cukr, ocet a melasu nebo med. Přivedeme k varu, přidáme papriky, ananas a povaříme 3 minuty. Potom přidáme v ananasové šťávě rozmíchaný škrob, dobře promícháme, znovu přivedeme k varu a za trochu častějšího míchání povaříme 5 minut. Omáčkou přelíváme kousky masa. Podávejte s jasmínovou rýží. A máme ji Ameriku...Tohle je jedno z nejtradičnějších amerických jídel. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso








  • Na těstíčko








  • Na sladkokyselou zálivku











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz