Postup
1 - Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a z předepsaných surovin si vytvoříme středně řídké těstíčko, ve kterém kousky masa dobře promícháme. Kousky masa osmahneme na oleji a vyndáme na talíř, který zatím přikrytý vložíme do trouby ohřáté na 60 stupňů. 2 - Papriky nakrájíme na kostičky, stejně tak ananas. V hrnci smícháme vodu, cukr, ocet a melasu nebo med. Přivedeme k varu, přidáme papriky, ananas a povaříme 3 minuty. Potom přidáme v ananasové šťávě rozmíchaný škrob, dobře promícháme, znovu přivedeme k varu a za trochu častějšího míchání povaříme 5 minut. Omáčkou přelíváme kousky masa. Podávejte s jasmínovou rýží. A máme ji Ameriku...Tohle je jedno z nejtradičnějších amerických jídel. Dobrou chuť.