hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Sladkokyselé vepřové  (8).JPGSladkokyselé vepřové  (4).JPGSladkokyselé vepřové  (2).JPG
    • Sladkokyselé vepřové  (8).JPG
    • Sladkokyselé vepřové  (4).JPG
    • Sladkokyselé vepřové  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a z předepsaných surovin si vytvoříme středně řídké těstíčko, ve kterém kousky masa dobře promícháme. Kousky masa osmahneme na oleji a vyndáme na talíř, který zatím přikrytý vložíme do trouby ohřáté na 60 stupňů. 2 - Papriky nakrájíme na kostičky, stejně tak ananas. V hrnci smícháme vodu, cukr, ocet a melasu nebo med. Přivedeme k varu, přidáme papriky, ananas a povaříme 3 minuty. Potom přidáme v ananasové šťávě rozmíchaný škrob, dobře promícháme, znovu přivedeme k varu a za trochu častějšího míchání povaříme 5 minut. Omáčkou přelíváme kousky masa. Podávejte s jasmínovou rýží. A máme ji Ameriku...Tohle je jedno z nejtradičnějších amerických jídel. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso








  • Na těstíčko








  • Na sladkokyselou zálivku











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz