hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Boloňská vepřová pečeně  (6).JPGBoloňská vepřová pečeně  (4).JPGBoloňská vepřová pečeně  (2).JPG
    • Boloňská vepřová pečeně  (6).JPG
    • Boloňská vepřová pečeně  (4).JPG
    • Boloňská vepřová pečeně  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pečeni v celku osolíme, opepříme, posypeme tlučeným fenyklem a potřeme prolisovaným česnekem. Pečeni necháme několik hodin v chladu odležet, ideálně přes noc. je důležité o nejvíce odříznou bíle z vrchu aby se sůl a koření natáhli do masa. 2 - V hrnci na oleji se lžící másla osmahneme pečeni po všech stranách tak aby se maso zatáhlo. Potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli a zalijeme 500 ml mléka. Dusíme pod pokličkou 30 minut, během dušení pečeni pravidelně poléváme šťávou z dušení. Postupně také přiléváme zbytek mléka. Asi po 15 minutách stáhneme plamen a dodusíme dle předepsané doby. Mezitím si v menším hrnci osmahneme na másle na drobno nakrájené žampiony. Po uplynutí doby dušení přidáme hrst nasekané petrželky a podušení žampiony. Necháme přejít 3 minuty varem a máme hotovo. Podávejte s těstovinami nebo noky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz