hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Boloňská vepřová pečeně  (6).JPGBoloňská vepřová pečeně  (4).JPGBoloňská vepřová pečeně  (2).JPG
    • Boloňská vepřová pečeně  (6).JPG
    • Boloňská vepřová pečeně  (4).JPG
    • Boloňská vepřová pečeně  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pečeni v celku osolíme, opepříme, posypeme tlučeným fenyklem a potřeme prolisovaným česnekem. Pečeni necháme několik hodin v chladu odležet, ideálně přes noc. je důležité o nejvíce odříznou bíle z vrchu aby se sůl a koření natáhli do masa. 2 - V hrnci na oleji se lžící másla osmahneme pečeni po všech stranách tak aby se maso zatáhlo. Potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli a zalijeme 500 ml mléka. Dusíme pod pokličkou 30 minut, během dušení pečeni pravidelně poléváme šťávou z dušení. Postupně také přiléváme zbytek mléka. Asi po 15 minutách stáhneme plamen a dodusíme dle předepsané doby. Mezitím si v menším hrnci osmahneme na másle na drobno nakrájené žampiony. Po uplynutí doby dušení přidáme hrst nasekané petrželky a podušení žampiony. Necháme přejít 3 minuty varem a máme hotovo. Podávejte s těstovinami nebo noky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz