hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Zelné závitky s vepřovým masem (10).JPGZelné závitky s vepřovým masem (8).JPGZelné závitky s vepřovým masem (6).JPGZelné závitky s vepřovým masem (4).JPGZelné závitky s vepřovým masem (2).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (10).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (8).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (6).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (4).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hlávku zelí dejte spařit do většího hrnce a nechte ji tam 25 - 30 minut, mezitím si v rýžovaru uvařte rýži. Hlávku vyndejte, sundejte svrchní listy a snažte opatrně oddělovat listy od hlávky. Já to dělám tak, že si naříznu list u košťálu, lehce ho prsty zespodu nazdvihnu a pak jedu opatrně po obvodu, ale jenom po jeho okraji. Pak list ze středu nahoře nebo dole opatrně nadzvednu a list sloupnu. Připravíme si 8 - 10 listů. Na menší pánvi osmahněte na sádle cibuli nakrájenou na drobno a prolisovaný česnek. Stačí 2 - 3 minuty. 2 - V míse promíchejte namleté maso se solí, vším kořením, přidejte osmahlou cibulku s česnekem, rozšlehané vejce a vařenou rýži. Vše důkladně promíchejte. Směsí plníme listy a vytvoříme si závitek. Na dno hrnce dejte kysané zelí. Na něj pokládáme závitky, zavinutou částí dolů. V kuřecím vývaru rozmíchejte cukr, trochu soli a protlak. Touto směsí polijte závitky a dejte péct na 210 stupňů a pečte 1 hodinu a 10 minut. Podávejte s bramborem, který si můžete namáčet v trošce kysané smetany. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz