hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Zelné závitky s vepřovým masem (10).JPGZelné závitky s vepřovým masem (8).JPGZelné závitky s vepřovým masem (6).JPGZelné závitky s vepřovým masem (4).JPGZelné závitky s vepřovým masem (2).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (10).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (8).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (6).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (4).JPG
    • Zelné závitky s vepřovým masem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hlávku zelí dejte spařit do většího hrnce a nechte ji tam 25 - 30 minut, mezitím si v rýžovaru uvařte rýži. Hlávku vyndejte, sundejte svrchní listy a snažte opatrně oddělovat listy od hlávky. Já to dělám tak, že si naříznu list u košťálu, lehce ho prsty zespodu nazdvihnu a pak jedu opatrně po obvodu, ale jenom po jeho okraji. Pak list ze středu nahoře nebo dole opatrně nadzvednu a list sloupnu. Připravíme si 8 - 10 listů. Na menší pánvi osmahněte na sádle cibuli nakrájenou na drobno a prolisovaný česnek. Stačí 2 - 3 minuty. 2 - V míse promíchejte namleté maso se solí, vším kořením, přidejte osmahlou cibulku s česnekem, rozšlehané vejce a vařenou rýži. Vše důkladně promíchejte. Směsí plníme listy a vytvoříme si závitek. Na dno hrnce dejte kysané zelí. Na něj pokládáme závitky, zavinutou částí dolů. V kuřecím vývaru rozmíchejte cukr, trochu soli a protlak. Touto směsí polijte závitky a dejte péct na 210 stupňů a pečte 1 hodinu a 10 minut. Podávejte s bramborem, který si můžete namáčet v trošce kysané smetany. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz