hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Labský vepřový kotlet (2).JPG
    • Labský vepřový kotlet (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové maso nakrájíme na porce naklepeme, osolíme, pokmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Maso pak poprášíme hladkou moukou a na oleji osmahneme tak aby se maso zatáhlo tzn. po každé straně asi 1 minutu. Maso potom vyndáme na talíř, v případě potřeby dolijeme trochu oleje a vyndáme připečené kousky česneku s mouku aby se nám dále nepřipalovaly. Do výpeku přidáme na drobno nakrájenou cibuli a anglickou slaninu a osmahneme asi 3 - 4 minuty za občasného promíchání. Pak vše zalijeme 200 ml vody přivedeme k varu a na mírně staženém plameni povaříme 10 minut. Následně vrátíme porce masa zpět, přilijeme ještě 100 ml vody a podusíme 12 minut. Podávejte s hranolky. Na talíři přelijeme porce masa omáčkou, naskládáme na ní hranolky a znovu polijeme šťávou. Trochu šťávy dáme také okolo masa. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz