hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Labský vepřový kotlet (2).JPG
    • Labský vepřový kotlet (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové maso nakrájíme na porce naklepeme, osolíme, pokmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Maso pak poprášíme hladkou moukou a na oleji osmahneme tak aby se maso zatáhlo tzn. po každé straně asi 1 minutu. Maso potom vyndáme na talíř, v případě potřeby dolijeme trochu oleje a vyndáme připečené kousky česneku s mouku aby se nám dále nepřipalovaly. Do výpeku přidáme na drobno nakrájenou cibuli a anglickou slaninu a osmahneme asi 3 - 4 minuty za občasného promíchání. Pak vše zalijeme 200 ml vody přivedeme k varu a na mírně staženém plameni povaříme 10 minut. Následně vrátíme porce masa zpět, přilijeme ještě 100 ml vody a podusíme 12 minut. Podávejte s hranolky. Na talíři přelijeme porce masa omáčkou, naskládáme na ní hranolky a znovu polijeme šťávou. Trochu šťávy dáme také okolo masa. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz